Wat een klein hondje!

Een paar weken geleden kwam er een klein logeerhondje bij op de boerderij. Hij is erg snel en nieuwsgierig, steekt overal zijn eigenwijze neus in! Maar spelen met ballen en stokken bijten kan hij geweldig! Het is een leuk nieuw speelkameraadje op de zorgboerderij.

Uit eigen tuintje...

Suikermais, wat is dat dan? Smaakt dat lekker? Stefan had het meegenomen uit zijn schooltuintje, recept opgezocht en gekookt. Dan proeven maar... mjammie of getsie?

 

Schommelen maar!

Wauw, een nieuwe schommel! En je kunt er met zijn drietjes op! Maar alleen is ook leuk hoor... Gelukkig kan die niet over de kop, maar hij gaat wel lekker hoog! Schommelen maar....

 

Nieuw poesje is leuk!

Kleine Pluis woont al een maand op de zorgboerderij en kent inmiddels alle kids en hun streken! Hij krijgt wel bijzonder veel aandacht maar is dan ook een snoepie! Hier zie je hem bij het konijnenhok. Maar soms loopt hij ook al bij de koeien. Hij kan lekker spelen maar krabt en bijt soms ook wel! Welkom Pluis!

Wat een fun in Waddenfun!

Het werd weer eens tijd om te gaan klimmen in de klimboerderij in Warfhuizen. Ook wel een beetje voor Huub en Christiaan, die dit weekend afscheid namen van de zorgboerderij. Wie zou deze keer het hoogste level halen? Eerst maar eens beginnen op level 1, al gauw zaten er jongens op level 2, dat was een uitdaging voor enkele boys. Na een drankje zouden ze level 3 gaan bedwingen, maar dat bleek toch wel erg hoog! Huub durfde het wel en zeilde als eerste buiten langs de roetsbaan naar beneden. I can fly!! Daarna volgden Michael, Jeffrey, Mike en Stefan ook. Goed gedaan jongens! Allemaal een lekker broodje kroket verdiend!